Fredrik Paulún tillträder som VD på Nutribe AB

Näringsfysiologen Fredrik Paulún blir 1/6 2021 VD för Nutribe AB. Han värvades tack vare sin djupgående kunskap inom entreprenörskap och hälsa. Fredrik säger ”Näringslära är mitt stora intresse, levebröd och livsstil, och jag har spenderat de senaste tre decennierna med att hjälpa allmänheten äta nyttigare. Till min hjälp har jag haft böcker, mässor, föreläsningar, kostrådgivning och utbildningar men nu har jag bestämt mig för att fokusera på digital kommunikation för att nå ännu fler på ett effektivare sätt. Därför har jag tackat ja till att bli VD för Nutribe AB som erbjuder digitala utbildningar, kostrådgivning, föreläsningar och mängder av fritt redaktionellt material som artiklar, notiser och Näringspodden.

Jag har antagit utmaningen att göra Nutribe till ett digitalt nav för alla som är intresserade av näringslära och jag ser ett antal koncept, tjänster och produkter som kan utvecklas under Nutribe. Målgrupperna är både B2B och B2C och vi siktar på en internationell expansion inom en snar framtid.”

Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting