CombiQ tecknar avtal gällande IoT tjänster med Strömsholmen – ett världsledande företag inom gasfjädrar lanserar ny digital tjänst

CombiQ breddar sin kundbas genom ett nytt avtal med Strömsholmen, ett världsledande företag inom gasfjädrar och gashydrauliska system. Avtalet är nästa steg i ett samarbete där Strömsholmen valt CombiQ som leverantör. Samarbetet innebär nya innovativa produkter och tjänster för att hjälpa kunder att förbättra produktionsflöden och effektivisera processer.

Digitaliseringen inom industrin går allt snabbare. Ett av de industriföretag som har valt att använda CombiQs Internet of Things-lösning är Strömsholmen. Med basen i Tranås har Strömsholmen under många år varit en världsledande leverantör inom sitt område. Baserat på CombiQs elektronik för insamling av data samt molntjänst har Strömsholmen utvecklat ett helt nytt erbjudande, Toolmind. Med Toolmind får Strömsholmens kunder en ny digital lösning för att effektivisera underhåll och minimera driftstörningar i sin produktion.

Vi har under en tid arbetat tillsammans med CombiQ för att utveckla Toolmind. Vi tecknar nu ett avtal för att utveckla samarbetet och påbörja en internationell lansering, säger Johan Björndal, marknadschef på Strömholmen.

CombiQ har sedan starten 2006 arbetat med ett flertal internationella företag för att ta fram nya innovativa digitala lösningar som skapar affärsnytta inom industrin.


– Avtalet med Strömsholmen är mycket viktigt för oss och ger dessutom bevis på att vi har förtroende att leverera till företag med världsledande produkter och tjänster, säger Kai Walkendorff, VD på CombiQ.

Läs mer

Choose Demos Submit a Ticket Purchase Theme

Pre-Built Demos Collection

Consultio comes with a beautiful collection of modern, easily importable, and highly customizable demo layouts. Any of which can be installed via one click.

Cryptocurrency
Business Construction
Business Coach
Consulting
Immigration
Finance 2
Corporate 1
Corporate 2
Corporate 3
Consulting
Business 1
Business 2
Business 3
IT Solution
Tax Consulting
Human Resource
Life Coach
Marketing
Insurance
Finance RTL
Marketing
Consulting
Consulting